Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

Saturday, February 07, 2009

Yeah! Aku aktif kembali..! ^_~

Assalamua'laikum w.b.t & salam sejahtera buat semua. Fuhh, lama juga laman ni ditinggalkan. Bukan sengaja meninggalkannya tetapi kerana masalah connection yang nda bagus di sini. Buat apa kalau hari2 pergi library semata-mata untuk berjam-jam 'melayan' kelembapan connection.

Selama ia ditinggalkan, semestinya sudah banyak episod-episod yang telah berlaku, berlalu tanpa sempat untuk diabadikan di sini. Bukan apa, sebagai ole-ole untuk masa hadapan ja bah. 

Apa ya yang paling sesuai untuk dicatatkan di sini setelah lama berehat. Banyak ni isu yang mahu dikupas dan dibahas. Yang lain pula, mahu dihebah buat mencambah idea para pembaca.

Kadang-kadang, bila sudah lama tidak menulis di sini, wujud suatu 'konflik' kategori (penulisan) yang ingin dikongsikan. Dilema antara kategori isu-isu semasa, dan juga perkhabaran diri (cerita pasal akulah. Ehe). 

Kedua-duanya sama banyak untuk dikupas di sini tetapi macam malas pula untuk membahaskannya. Mengomen, ok. Terutamanya, isu-isu semasa. Kadang-kadang, rasa macam mual untuk membahas isu-isu semasa sebab last2 bab politik juga yang terkait sama. Uhu. 

Takpa, pos seterusnya akan menjawapnya nanti. Tunggu sajalah ya. Ehe.. :p

 

No comments:

Post a Comment

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!