Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

Saturday, January 01, 2011

Selamat Berumahtangga!

Setakat yang aku tahu, tahun 2010 menyaksikan ramai kenalan ku melangkah masuk ke alam yang menyempurnakan lagi separuh daripada iman - Alam Rumahtangga / Perkahwinan.

Siapa juga yang tak mahu kahwin kan. Aku pun mahu sangat2 bah. Naseb program di Kelantan hari tu di Kelantan. Kalau tak, balik Sabah ja sudah jadi laki orang. Oups, muahua3! XD

Apapun, buat mereka yang sudah bertunang dan bakal/sekejap lagi akan melangsungkan perkahwinan, aku dan si dia mengucapkan TAHNIAH dan SELAMAT BERAKAD NIKAH buat rakan2 dan kenalan. Dari jauh, kami berdua titipkan doa buat kesejahteraan, keredhaan dan kebahagiaan buat kamu dan pasangan.

Moga istana cinta yang dibina mewujudkan bahagia bukan setakat ke anak cucu, tapi hingga nyawa terpisah dari jasad, hingga ditemukan semula di alam abadi.

Selamat Pengantin Baharu! ;D


Nota: Teristimewa buat Nur Sobrina Abd. Latif dan Hazirah Laiman yang bakal menjadi Permaisuri Sehari pada 01.01.11. MAAF tidak dapat datang atas sebab2 peribadi, uhu3.. Apapun, wakil Ex-SMATS ada sudah dikirimkan, ehe.. Selamat bergembira..! ;D

No comments:

Post a Comment

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!