Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

FIDE WOMENS WORLD CHESS CHAMPIONSHIP 2017 (TEHRAN)

Saturday, February 26, 2011

10 Top Keywords yang bakal Evergreen

Assalamu'alaikum dan Salam sejahtera.


Apa khabar pembaca sekalian? Harap sihat dan ceria hendaknya. Aku di sini, baru ja pulih dari diserang 'gigi berdenyut'. Ni lah akibat suka makan choki2 macam makan nasi suatu masa dahulu, muahua3!

Kali ini aku mau kongsi 10 Top Keywords yang jadi No.1 yang merujuk kepada blogku, samizul.net. Bakal Evergreen tu, acah ja. Mungkin bertahan dalam beberapa tahun ja. Tapi kalau di blogku, memang akan Evergreen lah. Khusus, ehe.

Semua Keywords ini, kalau kamu nda percaya, boleh kamu cuba-try-test guna enjin carian di browser kamu. Ohya, enjin carian yang aku guna ni ialah Google alias Prof. Google, Gergasi Internet No.1 Dunia.

Bah, tanpa melengahkan lagi, jomlah tengok Top Keywords ku ini...! ;D

Nota: Top 10 ini disusun tanpa mengikut turutan.. Right-click untuk besarkan gambar.

01/10

 "guru mengamuk"















02/10

"samizul.net / samizul"














 03/10

"mss lawliet"














04/10

"isu perkataan salam"















05/10

"penyata gaji fs"















06/10

"churp2 dan nuffnang"















07/10

"teknik tulisan ringkas"














08/10

"smatskb / smats"















09/10

"alumni smats"















10/10

"webpage ke mobile version"















Dibalik Tabir :

a. Search Engine = Google [Malaysia]. Sebab tu aku sengaja crop sekali url tab tu untuk 'pengesahan', ehe. Maksudnya, hasil carian berbeza bila bahasa dalam paparan enjin carian yang diguna, ditukar.

b. Browser = Chromium. Chromium = Nama projek bagi browser Google Chrome.

Bagaimana dengan blog anda pula [kalau ada]? Pernah cuba game ini? Cubalah, ianya mampu menambah motivasi blogger! d(^^,)


Nota: Ada juga keywords yang lain yang masuk 1st Page di hasil carian menggunakan Google Malaysia. Tapi, malas pula mau upload. Yang ni cukup banyak sudah ni gambar, ehe..

9 comments:

  1. @kira kekuri Apa yang best nya tu Kira? Ehe3.. x)

    ReplyDelete
  2. @Nur Armilla Mejon Yeah, terima kasih x2! ;D Luvi jangan jealous ya.. ;p

    ReplyDelete
  3. fuyyooo, tabik springggg dkt samizul

    ;p
    http://ohdaus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wahaha. aku test google fadzmie.met ja.
    punya byk dia punya result.
    post2 org lain yg ada tulis nama aku pun ada skali.
    hahaha. adeh.

    ReplyDelete
  5. @DausAlamak, otai dah mari! Muahua3! Biasa2 je ni. Mungkin benar di browser ku sahaja.. Hua2! XD

    ReplyDelete
  6. wahh.. good job senior... hehe...
    ilmu menarik ni.. v(^^,)

    ReplyDelete
  7. @miN akiM Ehe3, saja mau kasi motivasi bah ni Min.. Rasanya ni berkaitan dengan ilmu SEO dan Meta Description ni. Senior pun baru2 juga ni tau, hua2..

    ReplyDelete

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!