Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

Thursday, March 31, 2011

Draf Semasa Cerpen WSB : 30 Mac 2011

Hari tu sudah aku umum pasal Khabar Semasa draf cerpen di blog ni. Kemudian, aku kemas kini lagi makluman baru di Notes Page WSB. Harap semua - terutamanya peserta - tidaklah ketinggalan jauh dari perkembangan ni.

Sekarang, draf untuk Sinopsis dan Biodata sudah selesai. Contoh Sinopsis dan Biodata boleh lihat di album. Aku akan paparkan apa-apa perkembangan dalam bentuk bergambar yang perlu di sana. Seperti biasa, publisiti memang akan dibuat.

Ini draf Biodata untuk semua peserta. Sila baca satu-persatu. Kemudian, tolong maklumkan jika ada:-

- Kesalahan atau perubahan ejaan seperti nama penuh / nama pena

- URL salah eja atau telah bertukar ke URL baru [harap url untuk cerpen tidak lupus sebab ni diguna untuk Arkib Dokumentasi dalam buku kompilasi nanti]

- Berminat untuk tambah atribut yang lain. Contoh, tambah Asal, Pendidikan dll. Boleh rujuk di Notes. Aku sudah jelaskan sebaik mungkin di sana. =)

- Gambar untuk profil peserta. Kalau peserta tidak beri gambar khas, Tim Editor akan pilih mana yang kami berkenan. Kalau peserta nampak nda comeng, pa boleh buatlah nak.. Sapa su nda bagi, kan.. Hahaha! XD

Ok, jom tengok profil yang lain. Layan!


Aznizah Maksit atau nama penanya Nieja merupakan blogger kelahiran Beaufort, Sabah dan kini sedang melanjutkan pelajaran di Institut Perguruan [IPG] Kampus Keningau. Beliau dikenali di dunia blog dengan nama blog ‘Suara Sang Jemari’ dan boleh dilawati di alamat http://akunieza.blogspot.com 


Mohd. Izwan Harjan Shah atau Omen ialah penulis dan pengendali laman web http://ayxxen89.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Sahidzan OCG atau Szan ialah penulis dan pengendali laman web 
http://pecahkata.blogspot.com  yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri. Sahidzan merupakan Johan pertandingan Blog of The Month [BOTM] edisi Januari 2011 anjuran Komuniti WSB. 


Zahiddin atau Mr. Lee merupakan blogger yang berasal dari Tuaran, Sabah. Beliau ialah penulis dan pengendali laman web http://zydandezyden.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Lina Ramsah ialah penulis dan pengendali laman web http://linaramsah.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Vizard Piremon [Nama Pena] ialah penulis dan pengendali laman web http://ezurah.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Miera [Nama Pena] ialah penulis dan pengendali laman web http://diguanarr.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Rin Catherine ialah penulis dan pengendali laman web http://rincatherine.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Abu Sopian Karate atau Ask ialah penulis dan pengendali laman web http://renunganask.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Farah Ayien [Nama Pena] ialah penulis dan pengendali laman web http://farahtale.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Zurina Jamjin atau nama penanya ZRn Isme merupakan blogger yang berasal dari Kota Belud, Sabah. Beliau merupakan lulusan Sarjana Muda di bidang Kimia Industri di Universiti Malaysia Sabah [2010] dan suka meluangkan masa bersama rakan-rakan atau kenalan tidak kira di mana jua mereka berada. Beliau boleh dilawati di alamat http://elektromitoskopic.blogspot.com 


Farhanezam [Nama Pena] ialah penulis dan pengendali laman web  http://siryezsir.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Ezra Tamina [Nama Pena] ialah penulis dan pengendali laman web  http://epicindisguise.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Firdaus Skemanoti atau Aretikz [Nama Pena] ialah penulis dan pengendali laman web  http://segalaceritera.com/atik yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.


Ayie [Nama Pena] ialah penulis dan pengendali laman web  http://ayiemcvalyth.blogspot.com yang merupakan laman web peribadi beliau sendiri.

Nota : Semua butiran seperti Nama dan alamat Blog diambil di butiran seperti yang tertera di gambar ini.

Sebarang komen atau maklum balas, boleh kemukakan diruangan komen Blogger atau Sistem Komen Facebook*.

*Jangan buat komen yang baru. Sila pilih Reply supaya kita saling dapat Notification tu untuk tindakan susulan.

Sekian, terima kasih atas kerjasama dan maklum balas! d(^^,)

2 comments:

  1. salam absam,
    hehehe...mcm malu2 pula sy tau sy sturang seja ada tmpt stdy.
    xpyah la kasi tau tmpt stdy sy..wuwuwu malu sy ~.~

    ReplyDelete
  2. @~NieZa~ Wsalam Nieja.. Aik, kau saturang ja meh.. Ada pun kawan mu si Zurina tu, ehe.. Betul ni kau nda mau.. Fikir betul2.. Pastu ja lupa kasi tau apa keputusan muktamad.. ^^,

    ReplyDelete

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!