Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

FIDE WOMENS WORLD CHESS CHAMPIONSHIP 2017 (TEHRAN)

Thursday, April 14, 2011

Hadiah Misteri buat Tulip

Dengan penuh sukacitanya aku mengumumkan blogger yang memenangi peraduan permainan "Main sambung-sambung ayat" beberapa hari lalu... Bagaimana peraduan itu? Nah, silalah lihat gambar di bawah ini..



Blogger bertuah tersebut ialah, jeng3! <--- (maaf kalau nda menarik pon bunyinya.. x>)




TAHNIAH!!! \\^_^//


Hadiah Misteri yang sebenarnya nda lah buat orang tertanya-tanya [suspen] sangat..

Sebagai penghargaan, aku akan letakkan gambar khas blog Cik Tulip di blogku ini [posisi khas] selama seminggu, dan selepas tamat seminggu aku akan pindahkannya di bahagian Banner Exchange [ada bawah sekali].

Harap Cik Tulip sudi dan ikhlas menerima hadiah yang nda seberapa ni. Di kala blogger lain bagi Giveaway iPad percuma, iPhone percuma, MacBook percuma, tiket keretapi wayang percuma, Domain percuma, dan lain-lain yang bikin gempaq punya, giveaway ku pula hanyalah sekadar sebuah promosi di blog yang trafiknya tidaklah sekencang di YooTiup sigu Shuda atau Bro Ben [bukan BrotBand, jangan salah sebut ya.. Bahaya!] alias abang cayunk para sekalian blogger seMalaysia.. Muahua3!

Apapun, aku berusaha untuk berikan yang terbaik dalam ruang yang termampu. Biar biasa-biasa asal janji tertunai. Yeah!

2 comments:

  1. haha, kira akey la bh absam..ada ag buat GA bh,hehe

    ReplyDelete
  2. @syafeika edora Aik, kau pun terjangkit sama juga panggil guna absam? Muahua3.. Nda lah macam GA ni.. Kan kalau GA kena Follow lah, Like lah, buat Entry lah, Tinggal komen lah.. Abg nda berapa berkenan yang tu. Lain lah kalau hadiah malatop macam MacBook kah, barulah.. MUAHUA3! XD

    ReplyDelete

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!