Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

FIDE WOMENS WORLD CHESS CHAMPIONSHIP 2017 (TEHRAN)

Sunday, April 10, 2011

Wanita ini DIKEHENDAKI

MAAF tajuk mungkin dilihat sedikit kontroversi. Pada mulanya, aku ingin meletak tajuk dalam Bahasa Inggeris; 'She is WANTED' tetapi aku rasa tiada aura pula tulis dalam BI lebih-lebih lagi bahasa rojak sewenang-wenangnya.

Baik, kembali kepada maksud tajuk, aku kongsikan satu mesej yang aku jumpa di Komuniti Syok tadi. Jom baca..

bantuan dari komuniti syok.org
sesiapa yang menjumpai wanita ini sila segera laporkan kepada polis atau msg sy dengan segera kerana BELIAU telah melakukan kesalahan menipu org ramai dan mengunakan nama KASTAM diraja MALAYSIA utk mendapatkan wang.


NAMA: NURASYIKIN OTHMAN
UMUR: 23 TAHUN
ALAMAT TERAKHIR: UITM BANDARAYA MELAKA (Course Business Admin)


Disyaki kegiatan haram ini, dilakukan bersama teman lelakinya. BELIAU telah menjadi buruan polis. Jika BELIAU ada menghubungi anda,jangan panik terus laporkan pada saya atau pihak berkuasa. Sila tagged rakan2 yang mungkin mengenalinya supaya dapat elak dari ditipu!

Sumber : Facebook Syok.Org

Aku tak pasti modus operandi kegiatan minah cun perempuan ni untuk menipu dan menggunakan nama Kastam Diraja Malaysia [KDRM]. Sudahlah KDRM masih lagi 'berkabung', kan..

Siapa-siapa yang kenal atau terkena 'Panggilan Hangit', cepat-cepatlah membuat laporan kepada pihak yang berkenaan.

8 comments:

  1. emm... terrornya dia.. muda lagi.. tapi bijak menipu

    ReplyDelete
  2. @belogkiter Itulah, muda ni 23 tahun.. Kalau betul penjenayah, memang sayanglah rupa cun tu. Ntah kenapa juga tipu duit orang..

    ReplyDelete
  3. Haamak! bahaya ini urang...mau tangkap ni cepat²...keh²

    ReplyDelete
  4. tolong la muda lagi ni

    ReplyDelete
  5. @Zurina J. Kalau betul 'wanted', memang patut tangkap untuk disiasat lah.. Jangan tangkap terus dera lastik telinga kah, cubitan kerengga kah, 'pamping' tiada bajukah..

    ReplyDelete
  6. @Cinoi Iya, muda lagi ni Cinoi.. Pelajar lagi ni, oho..

    ReplyDelete
  7. gambar tak le nak view la pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar asal ada di pautan Sumber.

      Atau, boleh salin pautan ni..

      https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/197883_207920512570974_4847175_n.jpg

      Delete

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!