Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

FIDE WOMENS WORLD CHESS CHAMPIONSHIP 2017 (TEHRAN)

Sunday, June 19, 2011

SUDAH NAIK TARAF YAHOO MAIL ANDA?

Assalamu'alaikum dan Salam Sejahtera.

Perhatian buat pengguna Yahoo Mail, anda semua dijemput untuk menaik taraf [upgrade] versi Yahoo Mail anda sekarang. Salah satu tujuan naik taraf ini ialah untuk perlindungan Spam yang lebih berkesan dan juga mencadangkan supaya pengguna yang sudah laaama tidak mendaftar masuk supaya masuk mendaftar [login] lalu menukar kata laluan [password]. Ini dapat mengurangkan risiko rakan-rakan dalam senarai akaun emel anda [contact] menerima emel yang bukan-bukan dari anda walhal bukan anda yang mengirimkannya. Ada emel yang mempromosi viagra lah, dildo lah, dan macam-macam lagi lah yang bukan sahaja menyemakkan peti mel [inbox] yang dikirim, tetapi juga mampu memburukkan imej kita.

Okay seperti biasa, aku nda akan bercakap panjang. Jom layan gambar-gambar yang sempat aku tangkap.

Paparan Jemputan. Warna Ungu tu cukup menggoda, ahaks!

Sila baca Term of Service, Privacy Policy dan Learn more untuk meningkatkan kefahaman.
Jika bersetuju, klik I Accept

Tadaa! Inilah paparan antaramuka pengguna yang baharu! Tadi guna memang rasa laju lah. Zappp!

Anda boleh melakukan naik taraf setelah mendaftar masuk ke akaun emel anda. Di situ akan ada makluman tentang naik taraf ini. Selamat mencuba! [Klik untuk ke laman Yahoo Malaysia]


Nota : Versi ini boleh digunakan oleh pengguna yang menggunakan OS Ubuntu [seperti aku]. Kalau sebelum ni, hanya boleh guna Yahoo Mail Classic ja. Yang Beta Version tu, nda dapat. Yang versi stabil ni syukurlah dapat merasa juga, ehe.

16 comments:

  1. suda... baru ja smlm... :D

    ReplyDelete
  2. @Diary oF Mine
    Baguslah sudah. Amacam, okay n superb kan? Ehe. Aku pun baru tau kelmarin juga ni. Nda tau bila lagi kena lancar versi ni, ehe..

    ReplyDelete
  3. Napa aku tiada pun dpt jemputan naiktaraf ni hehehe

    ReplyDelete
  4. hmmm...It's been a month ago I upgrade this ..:)

    by the way thanx for sharing..It might helpful for those whom does'nt upgrade yet..

    ReplyDelete
  5. Aku belum upgrade lagi ni ging. Boleh lawan Gmail sudah ka ni?

    ReplyDelete
  6. ooo...yg ni..ingatkan ad g yg tbaru..da agak lama sua ak pkai ni..bpa bulan sua...^_^

    ReplyDelete
  7. @CinoiLavigne
    Kau login emel tu dulu bah.. Pastu, kau cari perkataan Upgrade.. Aku masa masuk tu [sebelum keluar inbox segala] terus kena offer. Klik, keluarlah gambar #1 atas tu, ehe

    ReplyDelete
  8. @Pink Diva
    Wow, I missed it for a long time! Poor me, haha. Yeah, that's what I'm targeting for; Those who're inactive for a long period of time like me, lol. Anyway, you're most welcome! =D

    ReplyDelete
  9. @Fadzmie Mohamad
    Bah upgrade lah kau cepat2, ehe. Alamak, umum betul soalanmu pasal boleh lawan sudahkah dengan Gmail tu. Kalau bab sekuriti n spam protection, aku dengar2 sekarang yang 'kental' ialah Hotmail. Walhal sebelum ni [tahun lalu], Hotmail teruk kena serangan Spam n sekuriti lemah..

    Kalau line lembab betul, Gmail ada pilihan simple HTML. Nda pasti kalau Yahoo! Mail ni.. Tapi yang baru ni memang lajulah banding dulu..

    ReplyDelete
  10. @nong
    Alamak, maaf Nong aku 'outdated', muahua3! Jarang2 betul bah masuk Yahoo! ni, ehe. Kalau rajin Y. Messenger tu, memang updated lah pasal ni. Besa pakai Skype ja untuk Messenger. Berbulan sudah pula ni, adeii, haha.

    ReplyDelete
  11. dlu pernah cek sent kt email sy, tah sesapa yg hantar email,

    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/kenapa-perlu-taik-kucing.html

    ReplyDelete
  12. tidak pakai ni suda.. heh~

    ReplyDelete
  13. wah wah, hehehe tapi saya pengguna gmail tegar . hihi

    Korang BACA ni, DOTA vs Awek

    ReplyDelete
  14. @niena shopping2u
    Alamak, aku macam xfaham lah ayatmu ni Niena, ehe.. XD

    ReplyDelete
  15. @zureen
    Curang dengan Yahoo! ya.. Oho3.. XD

    ReplyDelete
  16. @Amiirah-Cassan
    Samalah, ehe3.. Guna juga Yahoo! ni tapi jaaaaarangg betul, hua3!

    Okay, nanti dilayan tu pos tu.. Terima kasih! =D

    ReplyDelete

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!