Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

FIDE WOMENS WORLD CHESS CHAMPIONSHIP 2017 (TEHRAN)

Friday, July 01, 2011

MAT KUNING-BOROI PUN IKUT BURUNG YANG MARAH?

Assalamu'alaikum dan Salam Sejahtera.

Situasi perang psikologi antara 'penyokong kuning' dan 'pembodek..' oupss silap.. 'pejuang anti-kuning' semakin rancak. Siapa-siapa yang tiada Astro macam aku, terpaksalah menahan diri dari termuntah kuning bila tengok berita-berita isu semasa dari RTM. Syukur ada internet dan blog ini. Best giler ikut 'perang psikologi' ni. Apa guna kemahiran Counter-Strike, Warcraft, Angry Birds dan Chess tu kan.. Pergh apa kaitan? Muahua3! XD

Okay, siapa Mat Kuning sedikit boroi tu? Alaaa, bukan Mat Trio tu bah.. Tu 'selamat' sudah.. Yang ni, macam nda kenal, haha. Hah layan gambar, yang aku panggil, sudah kena photo-manipulation ni. Ni seni yang wajib ada pada seseorang yang ada nilai kreatif, inovatif dan yang paling penting ialah berani. Bukan dayus lagi kaki kipas. Kaki bangku macam aku okay lagi asal jangan jadi kaki kipas. Muahua3! XD

Sumber n Kredit : Kesian Patik Tuanku

Nota i: Banyak sudah warna kuning di blogku ini. Palis-palis, masuk Balai [lagi] lah ni, oho3. Tapi nda apa, yang penting jangan otak kuning, mata blue. XD


Nota ii: Siapa yang pakai anu tu, baik-baiklah juga kamu ya.. Semalam dengar2 anu tu nda dapat hantar sms, ehe3..

10 comments:

  1. apa tue Anu Sir?..hahaha!!!!

    ReplyDelete
  2. say no to bersih.. ahaks

    ReplyDelete
  3. @SumBody Me..
    Terima kasih sudi Blogwalking.. Nantikan kunjungan balas ya... =D

    ReplyDelete
  4. @Pink Diva
    Alaa, ada lah bah tu Sheng.. Pura-pura lagi kau tanya anu apa.. Muahua3! XD

    ReplyDelete
  5. @Cik Aish
    Say no to kotor too, ahaks! XD

    ReplyDelete
  6. alalala..iya kah?patutlah semalam xdapat antar meses..adeeessss... xtau pulak pasal ini..

    ReplyDelete
  7. @Farah Faridah
    Naah, mengkalilah tu.. Gurauan persepsi bah, keh3.. XD

    ReplyDelete
  8. eee.,,, digi pun ikut ka? hahaa

    ReplyDelete

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!