Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

Friday, July 22, 2011

TONTON NARUTO SHIPPUDEN 220

Assalamu'alaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.

Peminat Naruto boleh tonton episod terbaru Naruto Shippuden 220.





Kalau rasa-rasa mahu seduttt, klik pautan di bawah okay..


Nota : Koleksi Anime-Manga ini akan dipindahkan ke SINI di masa akan datang. 

10 comments:

  1. luas biji mata law bab anime ni. huhu

    ReplyDelete
  2. terima kasih... alif dah perbetulkan link JAKIM tu..

    ucapan terima kasih juga sbb beri kata-kata semangat untuk alif berjaya di IPT nanti...

    syukur2...

    ReplyDelete
  3. ni kalau adik2 saya tahu..habislah..hehehe

    ReplyDelete
  4. @scarletmihuhu
    Waa.. Kompom kipas-susah-mati anime juga ni, keh3.. Minat Naruto atau ada lagi yang lain? Ehe..

    ReplyDelete
  5. @alif ismail
    Ya Alif, sama2... Ala, nasihat biasa2 ja bah tu, ehe.. d(^^,)

    ReplyDelete
  6. @Pink Diva™
    Itu yang ngam tu Sheng! Bahh, kasitau diorang capat2 aa.. Muahua3! XD

    ReplyDelete
  7. naruto ni apa? kenapalah saya tak tahu

    ReplyDelete
  8. @belogkiter
    Aikkk, biar nda betul ni kau nda tau.. Oho3.. XD

    http://en.wikipedia.org/wiki/Naruto

    ReplyDelete
  9. Bikin penuh harddisk oh ni Naruto. Panjang betul. Macam One Piece juga. Haha.

    ReplyDelete
  10. @Fadzmie Mohamad
    Iya, tu lah.. Mana tau ada lagi siri selepas Shippuden ni kah.. Siri di mana diorang dewasa betul / tua2 sudah.. Muahua3!

    Aku nda berapa eh layan 1Piece. Nda masuk sama aku, ehe. Tapi kalau mau aku kongsi sini, boleh juga bah.. Hua2.. XD

    ReplyDelete

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!