Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

FIDE WOMENS WORLD CHESS CHAMPIONSHIP 2017 (TEHRAN)

Friday, July 22, 2011

TONTON NARUTO SHIPPUDEN 220

Assalamu'alaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.

Peminat Naruto boleh tonton episod terbaru Naruto Shippuden 220.





Kalau rasa-rasa mahu seduttt, klik pautan di bawah okay..


Nota : Koleksi Anime-Manga ini akan dipindahkan ke SINI di masa akan datang. 

10 comments:

  1. luas biji mata law bab anime ni. huhu

    ReplyDelete
  2. terima kasih... alif dah perbetulkan link JAKIM tu..

    ucapan terima kasih juga sbb beri kata-kata semangat untuk alif berjaya di IPT nanti...

    syukur2...

    ReplyDelete
  3. ni kalau adik2 saya tahu..habislah..hehehe

    ReplyDelete
  4. @scarletmihuhu
    Waa.. Kompom kipas-susah-mati anime juga ni, keh3.. Minat Naruto atau ada lagi yang lain? Ehe..

    ReplyDelete
  5. @alif ismail
    Ya Alif, sama2... Ala, nasihat biasa2 ja bah tu, ehe.. d(^^,)

    ReplyDelete
  6. @Pink Diva™
    Itu yang ngam tu Sheng! Bahh, kasitau diorang capat2 aa.. Muahua3! XD

    ReplyDelete
  7. naruto ni apa? kenapalah saya tak tahu

    ReplyDelete
  8. @belogkiter
    Aikkk, biar nda betul ni kau nda tau.. Oho3.. XD

    http://en.wikipedia.org/wiki/Naruto

    ReplyDelete
  9. Bikin penuh harddisk oh ni Naruto. Panjang betul. Macam One Piece juga. Haha.

    ReplyDelete
  10. @Fadzmie Mohamad
    Iya, tu lah.. Mana tau ada lagi siri selepas Shippuden ni kah.. Siri di mana diorang dewasa betul / tua2 sudah.. Muahua3!

    Aku nda berapa eh layan 1Piece. Nda masuk sama aku, ehe. Tapi kalau mau aku kongsi sini, boleh juga bah.. Hua2.. XD

    ReplyDelete

Saya mengalu-alukan komentar anda semua. Terima Kasih!