Paparan Paling Seksi Sakti | Skrin 1280 x 800 | Browser Mozilla Firefox | OS Ubuntu Linux

Wednesday, August 10, 2011

EX-SMATS, JOM SOLAT TARAWIH DI SMATS!

Assalamu'alaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.


Sumber n Kredit : SMATS FB Group [Tidak Rasmi]Berita baik buat warga SMATS khususnya Ex-SMATS, satu sesi Solat Tarawih bersama-sama di surau SMATS akan diadakan pada 13 Ogos 2011, Sabtu ini. Sila sampai di surau sebelum Isya' okay..

Berikut aku copy-paste sedikit maklumat dari Event FB Solat Tarawih ini;


Mari kita bersama bersolat Terawih di Surau Smats. Pelbagai objektif dan matlamat bagi majlis ini:


1) Semoga kita dapat mendekatkan lagi diri kita dengan Allah SWT. dan mendapat ganjaran pahala yang berlipat kali ganda daripada-NYA. 


2) InsyAllah kita mampu untuk mengeratkan kembali ikatan persahabatan antara kita yang telah terpisah buat seketika waktunya utuh kembali dengan berjumpa dengan sahabat2 lama dan senior2 dan junior2.


3) Kedatangan kita ke sekolah tercinta ini akan menjalinkan ikatan kasih sayang antara warga sekolah SMATS dan kita(ex-smats) yang suatu ketika dahulu pernah menjadi warga sekolah ini.


4) Kita boleh menjemput rakan2 ke rumah masing-masing pada hari raya nanti.


5)Dapat mengimbau kembali kenangan bersama kita ketika bergelar pelajar di sekolah ini pada bulan ramadhan, dan kenagan2 sepanjang kita di sekolah ini.


Oleh itu, mari kita bersama beramai-ramai untuk menghadirkan diri pada malam Sabtu ini (13 Ogos 2011) pada pukul 7.30 p.m (sebelum isyak) ke majlis Solat Terawih Ex Smats. Kehadiran amatlah dialu-alukan..


#satu hari jak pun
#x sampai pun 2 jam tuk solat terawih tu..=)
#apa slahnya sekali sahaja kita pi tuk tahun ni berjumpa dengan sahabat2 lama kan.alaa,,jap jak pun..=)


bah apa lagi..,jom kita pergi k!.. Sepa mau pergi tu, tekan butang hadir k.. Jan kasi lama. Mau dapatkan kehadiran tuk gitahu ngan pentadbiran Smats


Setakat ni, baru ada 10 orang yang memastikan kehadiran untuk datang. Klik sini untuk ke Event ini di FB. Bagi mana-mana Ex-SMATS yang nda dapat datang, harap dapat tolong hebahkan kepada kenalan yang lain. Kasi GEGAR surau SMATS tu, yeahh! XD


Ohya, masih ingat gambar apa bawah ni?

2000 - 2008

Ini adalah memori bersama.. ^^,